sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Stapelstraat 2
    3800 Sint-Truiden
  • 011437886
  • Website

Eljo Fashion

Waarom is Eljo Fashion de beste keuze voor jou?

Welkom bij Eljo fashion. De moderne familiezaak te Sint-Truiden voor kleding, schoenen en handtassen met een goede prijs/kwaliteitverhouding waarbij vriendelijkheid en behulpzaamheid hoog in het vaandel staat.

Meer over Eljo Fashion:

Eljo Fashion is een familiezaak te Sint-Truiden die in 2016 werd opgericht. Omdat vriendelijkheid en behulpzaamheid naar de klant toe erg belangrijk is voor de zaakvoerders, helpen zij graag in het kiezen en combineren van hun artikelen, om de klant zo tevreden mogelijk te stellen. En dat alles tegen een betaalbare prijs-kwaliteit verhouding. Vrijheid voor de klant is een belangrijk gegeven in de zaak, de klant moet op een rustige manier kunnen kennismaken met de aangeboden artikelen, waarna ze steeds terecht kunnen voor verdere info en vragen bij de zaakvoerders en hun medewerkers.

Wat kan Eljo Fashion je bieden?

Eljo fashion biedt naast zijn uitgebreide keuze in kleding, ook een verscheidenheid aan handtassen, bijpassende schoenen en vele trendy accessoires. Alles wat nodig is voor het #shopthelook totaalconcept. Ook op de webshop zijn voor Eljo Fashion deze criteria van belang. De klant kan er 24/7 terecht om op een rustige manier kennis te maken met de producten, ze te bekijken en vergelijken, en veilig af te rekenen met een van de vele betaalmethoden. Jouw winkelervaring, zowel in onze winkel, als online, is voor Eljo Fashion heel belangrijk. Het moet dan ook fijn, bijzonder en vooral makkelijk zijn. Eljo's website is steeds onderheving aan verbetering en vernieuwing waarbij ze gebruik maakt van de modernste technieken. Bij Eljo Fashion sta jij immers als klant centraal.

Wie gingen je voor?

Onze klanten houden van trendy en geassorteerde outfits. Wij bieden onze klant een maximum aan producten die matchen om deze mogelijkheid te kunnen benutten. Wij streven naar het doel dat onze klant tevreden naar buiten gaat!


Foto's van Eljo FashionEljo Fashion in het kort

Kledingverhuur:

Nee

Online bestellen:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja

Soort kleding

  • Accessoires
  • Gelegenheidskleding
  • Modetrends & seizoenskleding
  • Vrijetijdskleding