The baby's corner


Steenweg Deinze 33 9810 Nazareth
09 381 12 70 Klik om te bellen

Over The baby's corner

Zwangerschaps-, baby- & kinderkleding

“The difference between style and fashion is quality.” - G. Armani

En laat kwaliteit dan ook ons eerste en belangrijkste keurmerk zijn voor onze collecties van zowel zachte babykleding, kleurrijke outfits voor kinderen als magische mode voor mama’s. Textiel met een ziel, snit met pit en een glimlach bij iedereen die jou ziet flaneren in onze kleren. Van harte welkom om te passen, te durven, te stralen. Alle outfits voor mama en hun spruitjes! Kinderschoenen, jurken, kinderkleding, van sportief tot chic over klassiek tot hip? By the baby’s corner natuurlijk! Kinderkleding, als gegoten? Shop online of videochat www.thebabyscorner.be, dat spreekt voor zich!

Met een assortiment van meer dan 60 merken babykleding & kinderkleding tot 16 jaar, kunnen we u steeds de nieuwste trends voorstellen. The baby's corner heeft naast casual & schoolkleding ook exclusieve merken voor suite- & doopkleding, communie- & feestkleding.

Mama in het nieuw

Onze nieuwe collecties dansen in kleur, we hebben immers alles in huis voor mama’s die al mama zijn of het nog moeten worden: zwangerschapskleding, borstvoedingstopjes en -bh’s, aansluitend of los, modieus en ontzettend mooi. Welkom!

The baby's corner in het kort

Soort kleding

Babykleding
Kinderkleding
Kousen en sokken
Ondergoed
Zwangerschapskleding

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo The baby's corner

The baby's corner

The baby's corner


Steenweg Deinze 33 9810 Nazareth
09 381 12 70 Klik om te bellen